Top 40 legújabb link > Festészet - wyw.hu

Szponzorált linkek
Neogrády Online Galéria
http://www.neogradys.com/magyar

Kortárs online galéria és aukciók. Ingyenes regisztráció korlátlan feltöltési lehetőséggel. Bármilyen művészeti alkotásokat szívesen várunk, korra nemre, vallási nézetre való tekintet nélkül. A regisztráció ingyenes és az is marad.

Neogrády Online Galéria
Gacsai Nagy Sándor festményi
http://www.facebook.com/gacsaifineart/photos

1972-ben születtem Kunhegyesen. Érdekes ívű tanulmányaim úgy kacskaringóztak a művészet területei között, mintha ellentétes töltéssel lett volna kizárva az érintkezés. Hála Istennek, azon kevés festőművész közé sorolhatom magamat, akik nem fertőződtek meg semmivel, nem kerültek semmilyen irányzat hatása alá. A vizuális művészetek területén autodidakta módon, 25 éve képzem magam. Formabontó elefántként tovább mocorogva a művészetek porcelánpalotájában, kiállításokon nem vettem részt és egyelőre nem is szándékozom részt venni.

Gacsai Nagy Sándor festményi
Gyebnár István képzőművész oldala
http://istvangyebnar.simplesite.com/

Az oldal Gyebnár István képzőművész, diplomata legújabb munkáit, festményeit, olaj-paszteljeit és fényképeit mutatja be az érdeklődők számára. Gyebnár István 1961-ben született Budapesten, életútja során számos európai nagyvárosban - Berlinben, Bécsben, Londonban, Hágában, majd legutóbb Tbilisziben - élt évekig, képei elsősorban ezekben az években szerzett élményekre, tapasztalatokra reflektálnak.

Gyebnár István képzőművész oldala
Jarmeczky István
http://jarmeczky.com

Az absztrakt képalkotás a külső és belső világ, gondolkodó és érző lényünk lényegi megjelenése. Mindannak, amit megéltünk és megértettünk, egy olyan víziója, amiben az értelmi és érzelmi megfontolások egymást áthatva jelennek meg. Egy absztrakt kép olyan, mint amikor gondolkodva beszélünk… és, amikor hallgatunk gondolkodva… A látható bölcsesség.

Jarmeczky István
Hermkens Edit festőművész: a természet impressziói
http://allatfestmeny.hu

Impresszióimat a természetből merítem. Egészen egyszerű, hétköznapi jeleneteket szeretnék bemutatni. A vadvirágok szépsége, lágyan lengedező formaviláguk adja az érzést számomra, vagy éppen az állatok mozgására, viselkedésére jellemző vonásokat találom izgalmasnak. Törekszem élénk színekkel, a fény-árnyék kontrasztjával, mozgalmassá, élénkké, olykor viccessé varázsolni az adott témát. Leginkább a természetben szeretem a pillanatot felvázolni, modelleket a legelőn, akár az istállóban keresni. Soha nem lehet későn elkezdeni. Ha festesz, úgy érzed megszűnik a világ körülötted. A színek játéka elmesél egy történetet.

Hermkens Edit festőművész: a természet impressziói
Régiségbolt széles festmény kínálattal
http://treffshop.hu/termekek.php?category=antik-festmenyek

Régiséget webáruházból? Kattintson és válogasson nálunk! Régi festmények, plakátok, varrógépek, antik órák, rádiók, székek, asztalok, komódok, és vitrinek ellenőrzött minőségben házhozszállítással is! Ha szeretné különleges stílusban berendezni az otthonát, ha olyan tárgyat keres, aminek tényleg története van, vagy csak különleges darabokra vágyik, nézzen szét nálunk! Valódi, értékes, ellenőrzött darabok, vidám apróságok, csecsebecsék kedvező áron. Eladni szeretne? Töltse fel hozzánk! Gazdagítsa gyűjteményét velünk!

Régiségbolt széles festmény kínálattal
B-ART & DESIGN | Művészet vásznon és képernyőn | Tunyogi Bálint
http://www.b-art-design.hu

Kortárs festőművész, fotós és webdesigner. Sok oldalú alkotó. Számos kreatív tevékenység megtalálható az oldalon, ezek közül is kiemelkedő a portré rajzolás fotó alapján és az olajfestmények készítése. Ezen kívül látható még linónyomatok / linómetszetek, litográfia, gyerekszoba festmények, vászonnyomatok, grafikák. Mellette kis- és középvállalatok, egyéni vállalkozók számára készít egyedi logókat. Webdesign munkái közé tartozik még az arculattervezés, plakát / szórólapkészítés, névjegykártya, különféle grafikai megoldások... egészen az online megjelenésig, ahol egyedi weboldalakat készít.

B-ART & DESIGN | Művészet vásznon és képernyőn | Tunyogi Bálint
Festmény hálószobába
http://festmenybolt.eu

A hálószoba a mi kis szentélyünk. Oda vonulunk vissza a világ, vagy éppen a gyerekek elől, emiatt igenis fontos, hogy mindenben megfeleljen nekünk. Az ágy felett sokszor polc van, de ezt sokan nem szeretik, helyette egy csodás, virágos, jó hangulatú festmény választanak, ami a háló éke, és a mi kedvenc tárgyunk lesz.

Festmény hálószobába
Ábrahám Exit Béla amatőr festőművész honlapja
http://abrahambela.n4.hu/

Ábrahám Exit Béla impresszioniszta-realista festő. A 2009-es év végétől 2014-ig közel 400 képet festett és 72 kiállításon mutatta be az ország számos pontján alkotásait. Az első két év a stíluskeresésé volt, de ma már a festészeti oldalakon könnyedén kiszűrhetők a képei. A rengeteg technika kipróbálása után végleg visszatért az olajfestményekhez. Sikerrel szerepel több pályázaton és rendszeresen részt vesz az internet egyik legnagyobb nemzetközi művészeti versenyén (WOA), ahol a több, mint 17500 tagot számláló csapatban szép sikereket ért már el. Két alkalommal díszítette egy-egy festménye ennek a versenynek a címlapját is. 2012-től Tolna megye egyik legnagyobb művészeti csoportjának elnökhelyettesi posztját tölti be. Ez a Bárka Művészeti Szalon, ahol rendszeresen szervez kiállításokat is.

Ábrahám Exit Béla amatőr festőművész honlapja
Krasznai Barbara portréfestő
http://www.portrefestok.hu/portreim/

Az arcok sajátságos vonásait megragadni mindig is kihívást fog jelenteni számomra. És ebben rejlik a portréfestés örök érdekessége, izgalma, hogy megtaláljuk azt a néhány ecsetvonást, amely csak az adott személyre jellemző.

Krasznai Barbara portréfestő
Bényi Emese online festmény galéria
http://www.benyiemese.hu

Bényi Emese festőművész hivatalos weboldala, eladó festményeinek listájával. Tekintse meg online festmény galériámat, csendélet, modern, tájkép festményeimet. Egyedi festmények, ajándéktárgyak megvalósítására is van lehetőség, kérem látogassa meg oldalam!

Bényi Emese online festmény galéria
Kárai Galéria Festmények
http://karaigaleria.hu/festmenyek/htmls/

"Kárai Galéria – festmények és festményfelvásárlás. Magyar és külföldi festőművészek alkotásai tekinthető meg galériánkban műtárgybefektetési céllal. 18.-19. századi festmények, és kortárs festmények bemutatásával és felvásárlásával foglalkozunk, és kínáljuk befektetők részére. Szeretettel látja a tulajdonos: Kárai Lajos"

Kárai Galéria Festmények
Kortárs festmény, grafika, fotó
http://www.mutargy.com

A műtárgy.com egy műtárgyhirdetési oldal, minőségi kínálattal! Nálunk minden műtárgy (kortárs festmény, antik festmény, antik bútor, régi pénz) vevőre talál.

Kortárs festmény, grafika, fotó
Festményvásárlás
http://www.festmenyshop.hu/

Üdvözli Önt a festmenyshop.hu weboldal! Válogasson a kézzel készült festmények közül, mindezt megkönnyíti a kategóriákba csoportosított festmény oldalmenü. Magyarországon minden esetben ingyenes kiszállítással tudja megrendelni a webáruházukban megtalálható festményeket. A velünk kapcsolatban álló művészek akár saját portréját is elkészítik, fotó alapján, tetszőleges méretben.

Festményvásárlás
Oliver Sin , Fesmények és Műalkotások Paintings & Other Artworks
http://oliversin.eu

Oliver ©in egy budapesti magyar művész. Művészete a street artból, underground és a pop kultúrából táplálkozik, tudományos érdeklődéssel megfűszerezve. Oliver ©in is a Hungarian artist based in Budapest. His influences comes from street art, underground and pop culture mixed with scientific interests.

Oliver Sin , Fesmények és Műalkotások Paintings & Other Artworks
Képzőművészeti alkotások
http://www.vandorfeny.hu/

www.vandorfeny.hu - A Vándorfény Galéria a kortárs képzőművészet remekeit tárja a művészetértő -és szerető közönség elé. Festmények, tájképek, csendéletek és egyéb alkotások adják az egyes kiallítások gerincét, melyek meg is vásárhatóak a galériában.

Képzőművészeti alkotások
Giorgio de Chirico virtuális galéria
http://www.literatura.hu/archivum/chirico/chirico.html

Giorgio de Chirico életrajza és legkiválóbb alkotásainak virtuális tárlata.

Giorgio de Chirico virtuális galéria
Camille Pissarro virtuális galéria
http://www.literatura.hu/archivum/pissarro/pissarro.html

Camille Pissarro életrajza és legkiválóbb festményeinek virtuális tárlata.

Camille Pissarro virtuális galéria
Fehérvári Zoltán festőművész galériája
http://fehervarizoltan.uw.hu

Fehérvári Zoltán festményeit tekintheti át a honlapon. A képek vászonra vagy deszkára festett olajképek. A képek már eladásra kerültek, de újak rendelhetők a +36302815757 számon vagy fehzol2@gmail.com email-en.

Fehérvári Zoltán festőművész galériája
Festmények, keretek restaurálása a Faberart Művészeti Műhelyben
http://www.faberart.hu/hu_restauralas.html

A festmények, keretek restaurálását diplomás restaurátoraink nagy körültekintéssel végzik. Dolgoztunk magánszemélyeknek, múzeumoknak, cégeknek egyaránt. Referenciamunkáink weboldalunkon és blogunkon is megtekinthetőek. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XIII. kerületi műtermünkben, előzetes egyeztetést követően 9-17 óráig.

Festmények, keretek restaurálása a Faberart Művészeti Műhelyben
Realista falfestés, trompe l'oeil
http://www.faberart.hu/hu_faldekor.html

Csapatunk realista megjelenésű falfestésekkel foglalkozik, ide tartozik a trompe l'oeil is. A festéshez vizes bázisú festékeket használunk, ami száradás után vízoldhatatlan lesz. Magánszemélyek és intézmények felé is teljesítünk megbízásokat. Lehetőség van helyszínen készített festmények rendelésére, de készítünk MDF lapra is, melyet műteremben festünk, majd a helyszínen szerelünk fel. Várunk minden kedves érdeklődőt a XIII.kerületi műtermünkben, előzetes egyeztetést követően, 9-17 óra között.

Realista falfestés, trompe l'oeil
Képvilág
http://4dimenzio.ning.com/photo

Kreatív irodalmi és képzőművészeti portál - élmény a valósághatáron belül. Fotók, festmények, értékelés, hozzászólás, kritika.

Képvilág
Ecce homo (Munkácsy Mihály életének regénye)
http://konyv-konyvek.hu/ecce_homo_munkacsy_mihaly_eletenek_regenye

Közel hetven év után ismét kezünkbe vehetjük szüleink, nagyszüleink sokat emlegetett, legendás Munkácsy-regényét, Harsányi Zsolt Ecce homóját. Egy régi könyv új kiadása, ami azonban mégis az újdonság erejével hat. Képek, fotók teszik élményszerűbbé az egyébként is élvezetesen megírt regény olvasását. Egy regény, melyben szemtanúi lehetünk az Ásító inas, a Golgota vagy épp az Ecce homo megszületésének. Munkácsy Mihály regénye ez, amelyben megelevenedik a 19. század miliője a békéscsabai asztalosműhelytől a bécsi, düsseldorfi és párizsi festőműtermekig, a magyar pusztától a fényes francia palotákig.

Ecce homo (Munkácsy Mihály életének regénye)
Modern festmények
http://www.vaszonfestmenyek.shp.hu

Modern vászonfestmények + Absztrakt + Afrikai + Akt + Egyiptomi + Feng Shui + Figugális + Swarovski + Virágok

Modern festmények
Ajándék ötletek Önnek új, varázslatos formában!
http://www.ajandekotletek.hu

Fedezze fel - egyedi, értékes, művészi ajándék! Ajándék ötletek mindenkinek, meglepetés minden különleges alkalomra.Fotóból festmény, digitális festmény, fotóról festmény, festmény, portré készítés, portré rajzolás.

Ajándék ötletek Önnek új, varázslatos formában!
Kovács János Zoltán festőművész
http://www.portrefesteszet.hu

Realista stílusban festek portrékat, felelevenítve a régi festészeti hagyományokat. A időtálló, több évszázados technológiával készülnek. Klasszikus rajzi és festészeti képzettségem, valamint a legmagasabb minőségű lenvászon és olajfesték biztosítja a színvonalas végeredményt. A rajzok csúcsminőségű 70x100 cm-es Fabriano papírra készülnek szén, ceruza, vagy pasztell technikával.

Kovács János Zoltán festőművész
Dunai Zoltán blog
http://dunaizoltanweb.blogspot.com/

Dunai Zoltán magyar festőművész blogja.Az oldalon csodálatos festmények,képek,életrajz ,és biográfia talűálható.

Dunai Zoltán blog
Mesefigurás Festés
http://www.mesefigurasfestes.gportal.hu

- Mesefigurák szabad kézi festése gyerekszobákba. - Faltetoválás nappaliba, háló szobába, konyhába vagy egy üres falra, üzlethelyiségekbe, irodákba, rendelőkbe/várókba és igény szerint bárhova. - Portré rajzolása fényképről. Ajándéknak is szép és egyedi ötletek.

Mesefigurás Festés
Tájkép Galéria
http://www.tajkepgaleria.hu

Galériánk már 15 éve neves kortárs magyar művészek válogatott, zsűrizett alkotásainak értékesítésével foglalkozik. A művek részletre is megvásárolhatóak. Képeinkhez tetszőleges keret választható. Készpénzfizetés esetén további kedvezményeket biztosítunk. Kívánságára otthonában mutatjuk be kollekciónkat.

Tájkép Galéria
WWM Studio Rajziskola
http://wwmstudio.hu/

Rajziskola Budapesten 1995-óta. Stúdiónk minden érdeklődő előtt nyitva áll. Rajzolhatsz, festhetsz, kipróbálhatod, vagy fejlesztheted magad. Sikereidhez mindent biztosítunk. Óráinkon 30 éves tapasztalat áll rendelkezésedre a képzőművészet területén. Várunk mindenkit, aki hobbiból, kikapcsolódás céljából szívesen rajzol, fest.

WWM Studio Rajziskola
Jarmeczky István festőművész
http://www.jarmeczky.hu

Kortárs pécsi festőművész. Lírai absztrakt olajképek, intenzív izzó színekkel, határozott képi szerkezettel. A komplementer színharmóniák és a kompozíció rendje egymásra épülve, egymást kiegészítve teremtik meg a képekből sugárzó belső feszültséget, vagy a harmónia egyensúlyát.

Jarmeczky István festőművész
Harsányi Zsuzsanna festőművész weblapja
http://harsanyizsuzsanna.hu

A művész pleinair pasztell alkotásaival a benne rejlő nőiességet, líraiságot, harmóniát, humánumot kívánja a szemlélő felé közvetíteni. Impresszionista hagyományokon alapuló képein főszereplő a fény-árnyék játék, mely elevenné varázsolja a legegyszerűbb témát is. A folyton változó szín és fény, mely a természethez vonzza, fő témákként kínálva a vizet s a levegőt. Figurális alkotásainál is a karakter megjelenítése mellett, az arcon, testen megjelenő árnyjáték adja képei lényegét.

Harsányi Zsuzsanna festőművész weblapja
Mórocz Viktor – képzőművész
http://www.viktormorocz.com

Mórocz Viktor fiatal képzőművész a Budai Rajziskolában végzett tanulmányai után 2007-ben diplomázott a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán festőművészként. Jelenleg festményeket, "fény-festményeket" és fotókat készít.

Mórocz Viktor – képzőművész
Csekei Tóth Eszter festőművész
http://paintress.eu/

1971-ben születtem Budapesten. Kötelező tanulmányaim során rendkívül tehetségtelennek találtak, általában művészettörténeti előadásokkal szereztem meg az értékelhető érdemjegyet a rajz tantárgyból.

Csekei Tóth Eszter festőművész
Art-Pont Művészeti Galéria: festmények és szobrok házhoz szállítással.
http://www.muveszetigaleria.hu/

A galéria profilja ma élő képzőművészek (festők és szobrászok) alkotásainak bemutatása és értékesítése. Jelenleg közel félszáz művésszel állunk kapcsolatban. A művek technikájukat tekintve olajfestmények, szobrok, tűzzománcok, akvarellek, selyemakvarellek, pasztell képek és rézkarcok. A festmények minőségi, az alkotáshoz illő képkeretekkel vannak ellátva. A művek témái: tájképek, csendéletek, portrék, városrészletek és modern kompozíciók. Az alacsony árak szinten tartása az Art-Pont Művészeti Galéria egyik kiemelt célja. Ezért a műalkotásokat nem bemutatóteremben, hanem honlapunkon illetve egy Ön által kiválasztott helyen (otthonában, irodájában vagy másutt) tekintheti meg. A vásárlás történhet személyes találkozás alkalmával vagy utánvételes módon, postai úton szállítva.

Art-Pont Művészeti Galéria: festmények és szobrok házhoz szállítással.
Festészet és portréfestés
http://www.faberart.hu

Az oldal a Faberart Művészeti Műhely weboldala, amely portréfestészettel, restaurálással, másolatkészítéssel, és különböző faldekorációkkal, gyerekszobafestéssel foglalkozik. Tagjai több éve foglalkoznak festészettel.

Festészet és portréfestés
Színek, festmények
http://www.majorbarna.hupont.hu

Olajfestmények, hangulatok sok-sok színnel és persze szívvel-lélekkel...

Színek, festmények
Festmény webáruház - eladó festmények
http://www.elado-festmenyek.hu

Kínálatunkban dél-európai festőművészek művei, egyedi, több képből álló, azonban egy egészet alkotó festményei, ezen kívül reprodukciók, vászonképek, valamint különleges nyomatok találhatók meg. A festményboltban vásárolható képek nem egyszerűen faliképek, hanem a modern lakberendezés nélkülözhetetlen kiegészítői, amelyek stílust és hangulatot adnak az Ön lakásának. Faliképeink eredeti festővászonra készülnek, vízálló fényes akrilfestéssel, prémium minőségben. A festővásznak fa vakkeretre vannak feszítve, valamennyi több részből álló kép hagyományos képkeret nélkül is függeszthető.

Festmény webáruház - eladó festmények
Art-Area Képzőművészeti Galéria
http://www.art-area.hu

A galéria célja, hogy betekintést adjon a magyar képzőművészetben jelen levő alkotók világába, illetve megkönnyítse az érdeklődő és az alkotás egymásra találását.

Art-Area Képzőművészeti Galéria
Portréfestmények szeretteiről Lenkey Galéria
http://www.olajfestmenyajandek.hu/

Portréfestmények olajfestmények lovas képek, másolatok készítése fotóról egyedi igények alapján.

Portréfestmények szeretteiről Lenkey Galéria
Hirdetések
Oldal leírása
festeszet.wyw.hu: Festészet katalógus. Festészettel és a festészet különböző irányzataival foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 329 válogatott festészet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 329 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 26605