Magyar galéria, magyar galériák > Festészet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar galéria, magyar galériák > 30 weboldal. Kategória leírása: A magyar galériákban főleg hazai festőművészek munkáiban gyönyörködhetünk.

festeszet.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kieselbach Galéria és Aukciósház
http://www.kieselbach.hu/

Kieselbach Tamás művészettörténész, igazságügyi festményszakértő, 25 éves szakmai gyakorlatával várja kérdéseit és felajánlja saját, valamint munkatársai segítségét.

Kieselbach Galéria és Aukciósház
Magyar Nemzeti Galéria
http://www.mng.hu/

Magyar Nemzeti Galéria hivatalos honlapja. Információk, kiállítások,múzeum ...

Magyar Nemzeti Galéria
Tájkép Galéria
http://www.tajkepgaleria.hu

Galériánk már 15 éve neves kortárs magyar művészek válogatott, zsűrizett alkotásainak értékesítésével foglalkozik. A művek részletre is megvásárolhatóak. Képeinkhez tetszőleges keret választható. Készpénzfizetés esetén további kedvezményeket biztosítunk. Kívánságára otthonában mutatjuk be kollekciónkat.

Tájkép Galéria
Virág Judit Galéria
http://www.viragjuditgaleria.hu/

Virtuális Galéria. Tihanyi ... Kiállítás: október 7-én 17 órától október 18-ig, minden nap 10-től 18 óráig a Virág Judit Galériában. ...

Virág Judit Galéria
Polgar Galeria
http://www.polgar-galeria.hu/

A Polgár-Galéria és Aukciosház hivatalos weboldala. ...

Polgar Galeria
Nagyházi Galéria és Aukciósház
http://www.nagyhazi.hu/

A Nagyházi Galéria egyike a legrégebben működő magyarországi régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak.

Nagyházi Galéria és Aukciósház
Ráday Galéria
http://www.raday-galeria.hu/

A Ráday Galéria a rendszerváltást követően az első magángalériák között alakult 1997-ben.

Ráday Galéria
Kortárs Galéria
http://koncz.matav.hu/

19. és 20. századi magyar festőművészek képei, szobrok, kiállítások.

Kortárs Galéria
Liget Galéria
http://www.c3.hu/~ligal/

"A Liget Galéria tényleg a Városligetben van, pontosabban a "lizsé" szélén. A hajdanvolt pékség, majd vasárnapi festők műterme mégsem mondható csupán a nagyváros civilizációs ártalmait kiszűrő idilli szigetnek.

Liget Galéria
Godot Galéria
http://www.godot.hu/

A Godot Kulturális és Művésztámogató Közhasznú Társaság 1999. óta működteti a Madách Imre úton a Godot Galériát. Igyekszik a nevében foglaltakhoz hűen olyan intézményként működni, hogy a felmerülő igényekhez alkalmazkodva minél többféle, a művészeket kiszolgáló funkciót tudjon betölteni, illetve olyan közérdekű feladatokat ellátni, amelyre eddig még egyetlen magánkezdeményezésen alapuló, képzőművészettel foglalkozó szervezet sem vállalkozott.

Godot Galéria
Várfok Galéria
http://www.varfok-galeria.hu/

A Várfok Galériára kezdetben nagyon határozott, groteszk-frivol hangvétel volt jellemző az ide kötődő kiállító művészek - feLugossy László, Bukta Imre, Gerber Pál, Kungl György, Szurcsik József, Roskó Gábor jóvoltából. Később a kortárs magyar képzőművészet meghatározó alakjai - Nádler István, Szirtes János, Koncz András, Fehér László, El Kazovszkij - is együttműködnek a galériával. Közel ötven művésznek rendezett kiállítást a galéria; napjainkra kialakult az a 10-12 névből álló művészgárda, amelynek rendszeres munkabemutatót biztosít.

Várfok Galéria
Art-Area Képzőművészeti Galéria
http://www.art-area.hu

A galéria célja, hogy betekintést adjon a magyar képzőművészetben jelen levő alkotók világába, illetve megkönnyítse az érdeklődő és az alkotás egymásra találását.

Art-Area Képzőművészeti Galéria
VirtuArtNet Galéria
http://www.virtuartnet.hu/

Mûvészet, kortárs magyar képzõmûvészet, mûkereskedelem, galéria, mûtárgy, festészet, festmény, grafika, üveg, szobor, kiállítás, érem, textil, ékszer.

VirtuArtNet Galéria
Budapest Galéria
http://www.budapestgaleria.hu/

A Budapest Galéria a Fővárosi Önkormányzat non-profit galériája. Kiállítási tevékenységének célja a hazai és külföldi kortárs művészet széleskörű bemutatása, valamint a magyar kortárs művészet megismertetése elsősorban Európában, de azon kívül is. A vizualitást egésznek tekintjük, s ezért ebbe beleértjük az építészeti, fotóművészeti és iparművészeti kiállítások rendezését is. Elmondhatjuk, hogy Magyarországon nagy rendszerességgel csak galériánkban láthatók a fent említett műfajok. Természetesen ezekben az esetekben is elsődleges szempont az egyedi műtárgyak és a sajátos koncepciók jelenléte.

Budapest Galéria
Pécsi Galéria
http://www.pecsgallery.hu/

A Pécsi Galéria és Vizuális Művészeti Műhely31 éves fennállása alatt előbb átlagban évi 20-22,majd később 30 - 40 kiállítást is rendezett Pécsett , ezenkívül az ország és Európa számos országában szervezett, bonyolított bemutatókat.

Pécsi Galéria
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
festeszet.wyw.hu: Festészet katalógus. Festészettel és a festészet különböző irányzataival foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 329 válogatott festészet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 329 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 26481