Festőiskola, festőiskolák > Festészet - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Festőiskola, festőiskolák > 5 weboldal. Kategória leírása: A festőiskolákban a jövő festőművészeit képzik.

festeszet.wyw.hu Rendezés: PageRank | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Festőtanfolyamok felnőttek részére
Festőtanfolyamok felnőttek részére
http://www.huvac.ca/events_hu.htm

Szeptember közepétől hat hetes festőtanfolyamokat tervezünk inditani a Magyar Házban kezdők és haladók részére olaj es acrylic szakon.

www.huvac.ca
Belvárosi Képzőműhely
Belvárosi Képzőműhely
http://www.kepzomuhely.hu/

Nem férsz el otthon az állványoddal, pedig nagyon szívesen rajzolnál, és festenél?

www.kepzomuhely.hu
Dávid Művészeti Szabadiskola
Dávid Művészeti Szabadiskola
http://www.david-art.hu/

Iskolánk kétpólusú: Az első pólus a szabadiskola rész melyben önálló kerámia stúdió és gyerek alkotóműhely /7-14évig / is működik, vár minden olyan érdeklődőt felső korhatár nélkül aki nyitott, kísérletező kedvű, kíváncsi alkat, izgatja a szellemi kaland és meg akar ismerkedni a festészet, rajz, szobrászat és a kerámia technikáival. A másik pólus, intenzív felvételi előkészítő a közép és felsőfokú művészeti intézmények minden szakára és minden olyan közép és felsőfokú intézménybe ahol a rajz/anatómia is/, a festészet/színelmélet is/ a szobrászat vagy a kerámia a felvételi követelmény része. Hisszük, hogy korunk emberének sokkal inkább szüksége van a művészetre, amely nemcsak a velünk született érzékenység megőrzésével erősít minket, hanem segít észrevennünk a világunkban rejlő értékek erejét. Az iskola felvállalja a gyermekek tehetséggondozása és fejlesztése mellett a felnőtt művészképzést is.

www.david-art.hu
WWM Studio Rajziskola
WWM Studio Rajziskola
http://wwmstudio.hu/

Rajziskola Budapesten 1995-óta. Stúdiónk minden érdeklődő előtt nyitva áll. Rajzolhatsz, festhetsz, kipróbálhatod, vagy fejlesztheted magad. Sikereidhez mindent biztosítunk. Óráinkon 30 éves tapasztalat áll rendelkezésedre a képzőművészet területén. Várunk mindenkit, aki hobbiból, kikapcsolódás céljából szívesen rajzol, fest.

wwmstudio.hu
Magyar Képzőművészeti Főiskola
Magyar Képzőművészeti Főiskola
http://www.mke.hu/about/tortenet05.php

1908-ban a mesteriskolákat és a női festőiskolát adminisztratíve a mintarajziskolához csatolták, s ez évtől a Magyar Királyi Képzőművészeti Főiskola nevet viselte az intézmény. Lényegét tekintve azonban a tanár- és a művészképzés különálló maradt. Az első világháború alatt a hallgatók nagy része a frontra került, az épületben hadikórházat rendeztek be. A menzát hadbavonultak ellátatlan gyermekeinek az étkeztetésére használták. A tanítás fűtetlen bérelt helyiségekben, a legnagyobb anyagi nehézségek között , három hónapos kurzusokban folyt. Egyes tanszékeken szünetelt a munka.

www.mke.hu
Oldal leírása
festeszet.wyw.hu: Festészet katalógus. Festészettel és a festészet különböző irányzataival foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 335 válogatott festészet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 335 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 26765