Falfestészet, falfestmény > Festészet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Falfestészet, falfestmény > 7 weboldal. Kategória leírása: A falfestészet főleg dekorációs célokat szolgál, ennek ellenére lehet művészeti kivitelű is.

festeszet.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Falfestészet
http://falfesteszet.hu/

Falfestészet. Díszítő festés, tudatos téralakítás, dekoráció, művészet, pingálás , mellyel egyedi, reprezentatív vagy akár meghökkentő enteriőr alakítható ki ..

Falfestészet
Magyarország falfestészete
http://www.sze.hu/muvtori/belso/stilusok/falfest/falfest.htm

A magyar falfestészet ebben a korban elválaszthatatlan az európai falfestő művészettől. ... Legnagyobb falfestészeti korszak. Új epikus témák jelennek meg. ...

Magyarország falfestészete
A falfesttészet
http://www.mke.hu/lyka/11/110-113-fal.htm

Némely technikától feltűnő módon vonja meg a kegyét egy-egy korszak. Jó száz évvel ezelőtt például nemcsak hogy lealkonyodott az üvegfestészet napja, hanem még azt is elfelejtették, hogy tulajdonképpen miként kell üvegfestményt készíteni.

A falfesttészet
Mesefigurás Festés
http://www.mesefigurasfestes.gportal.hu

- Mesefigurák szabad kézi festése gyerekszobákba. - Faltetoválás nappaliba, háló szobába, konyhába vagy egy üres falra, üzlethelyiségekbe, irodákba, rendelőkbe/várókba és igény szerint bárhova. - Portré rajzolása fényképről. Ajándéknak is szép és egyedi ötletek.

Mesefigurás Festés
A falfestészetről
http://www.kislexikon.hu/falfesteszet.html

Azoknak a festészeti műfajoknak a gyűjtőneve, amelyek többnyire építészeti terek belső dekorációjára, a falfelületek tagolására, ritkábban épületkülsők díszítésére szolgálnak.

A falfestészetről
Realista falfestés, trompe l'oeil
http://www.faberart.hu/hu_faldekor.html

Csapatunk realista megjelenésű falfestésekkel foglalkozik, ide tartozik a trompe l'oeil is. A festéshez vizes bázisú festékeket használunk, ami száradás után vízoldhatatlan lesz. Magánszemélyek és intézmények felé is teljesítünk megbízásokat. Lehetőség van helyszínen készített festmények rendelésére, de készítünk MDF lapra is, melyet műteremben festünk, majd a helyszínen szerelünk fel. Várunk minden kedves érdeklődőt a XIII.kerületi műtermünkben, előzetes egyeztetést követően, 9-17 óra között.

Realista falfestés, trompe l'oeil
XIII. századi falfestészet
http://muvtor.btk.ppke.hu/romanika/fest13.htm

Maiestas Domini az apszisconchában. Sopronbánfalva, Mária Magdolna-templom: püspökszent elõrajza ...

XIII. századi falfestészet
Hirdetések
Oldal leírása
festeszet.wyw.hu: Festészet katalógus. Festészettel és a festészet különböző irányzataival foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 329 válogatott festészet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 329 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 26481